Nanolash

EEN STAP
WEG VAN PERFECTE WIMPERS

Natuurlijke wimpers die verbazen met hun lengte, levendige kleur en spectaculaire dichtheid? Nu is het mogelijk! Slechts een maand is alles wat je nodig hebt om de make-over te krijgen die je altijd al hebt gewild. Wees voorbereid om een ​​provocatie te verleiden met je weelderige wimpers. Het geheim zit hem in de unieke formule gemaakt met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.

WAAROM NANOLASH?

door oogartsen getest en klinisch bewezen

versterkte en verlengde wimpers

topscores van tevreden klanten van over de hele wereld

de beste oplossing voor gevoelige ogen.

Dankzij de nieuwste technologie en jarenlange klinische en dermatologische tests is Nanolash eindelijk werkelijkheid geworden. Het unieke Eyelash Serum is nu onvervangbaar in het make-uptasje van elke vrouw.

Het actieve serum zorgt voor een enorme verbetering van de lengte van je wimpers, hun dikte en sterkte. De natuurlijke en veilige samenstelling van Nanolash zorgt niet alleen voor de dagelijkse verzorging van wimpers, maar helpt ze ook om dikker, dichter en voller te worden.

HOE
WERKT HET?

EENVOUDIGE EN VEILIGE
TOEPASSING

De precieze borstel maakt het aanbrengen zowel snel als eenvoudig. Zorg ervoor dat de huid vrij is van make-up en oogcrème. Breng het product precies aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met een eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum geabsorbeerd terwijl de stoffen je follikels beginnen te versterken.

De serumcomponenten dringen de huid binnen en bereiken uw wimperwortels om van binnenuit te gaan werken. Gevoede haarzakjes produceren in korte tijd sterke, dikke en ongelooflijk lange wimpers. Bovendien maakt Nanolash de wimpers donkerder en bedekt ze met een beschermende laag die wimperverlies en broosheid voorkomt. Deze methode van wimperstimulatie is bewezen volkomen veilig en veroorzaakt geen allergische reacties of huidirritatie.

DOELTREFFENDHEID
BEWEZEN DOOR ONAFHANKELIJK
ONDERZOEK

NIET-IRRITERENDE
EN VEILIGE
INGREDIËNTEN

In onze handen ligt de gezondheid van vrouwen over de hele wereld. Bij het ontwikkelen van Nanolash hebben we ervoor gezorgd dat elk ingrediënt veilig is en geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. We hebben ons gericht op natuurlijke ingrediënten die verbluffende resultaten opleveren en de structuur van wimpers positief beïnvloeden.

De formule van Nanolash Serum is gemaakt in de meest geavanceerde laboratoria en is onderworpen aan een gedetailleerde analyse. Wij beseffen dat schoonheid hand in hand moet gaan met gezondheid, dat is ons motto. De formule is ontwikkeld en bewezen door onafhankelijke instituten om ervoor te zorgen dat het product dat wij aanbieden volledig veilig, betrouwbaar en effectief is.

GEEN NADELIGE
EFFECTEN

De geweldige look is binnen handbereik. Breng Nanolash dagelijks aan om indruk te maken op anderen en hun aandacht te trekken. Er zijn geen bijwerkingen, wat Nanolash betrouwbaar en uniek maakt. Sterk aanbevolen na chemotherapie haaruitval.

Dankzij Nanolash zijn wimpers langer, dikker, gehydrateerd en zien ze er geweldig uit. De gezonde formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en biedt volledige bescherming.

Prijs: € 36,95

 

 

Karin

Ik gebruik dit product nu al langer dan een jaar en ik kan niet meer zonder. Mijn wimpers zijn bijna 2x zo lang en dat resultaat was al zo na 2 maanden. Mijn wimpers zijn ook veel dikker geworden, dat was al zichtbaar na een paar weken. Ik raad iedereen dit product aan.

Jenny:

Hele goede serum waar je snel resultaat van ziet. Gebruikte de serum voor ongeveer 3 weken en zag zeker resultaat vooral doordat het mijn wimpers dikker maakte. Het maakte mijn oogleden wel wat donkerder maar voor de rest was het een hele goede serum!