Fruitzuurbehandeling

Inspira Med gebruikt in haar producten actieve werkstoffen en extracten waarmee diverse huidproblemen zeer effectief behandeld kunnen worden


De Fruitzuur 20/40 of 60% bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde fruitzuren. Deze beschikken over therapeutische eigenschappen. Door het peeling-effect dat deze Fruitzuurpeeling op de huid heeft, worden bijvoorbeeld acné , lichte pigmentvlekken en littekens effectief behandeld.
Ook ontstaat bijvoorbeeld een zichtbare vervaging van rimpels en bij mensen zonder huidproblemen zien we een zichtbare verbetering. Hierbij is geen sprake van een vervelling van de huid. Deze 100% natuurlijke peeling is absoluut niet agressief en u hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Na de behandeling verlaat u ons Schoonheidssalon met een mooie en stralende huid.

Hoe lang werkt het

In de eerste dagen na de behandeling zullen de extracten die door de huid zijn opgenomen zich verplaatsen van de opperhuid naar de diepere huidlagen. Daar zorgen ze voor een versnelling van de celdeling. De opperhuid vernieuwt zich gewoonlijk in 28 dagen; met de Fruitzuurpeeling van Inspira Med vindt dit proces plaats in acht tot tien dagen. Ook wordt het immuunsysteem van de huid verbeterd en wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.

Voor wie is het geschikt

De Inspira Med is zeer geschikt en effectief voor de huid met acné, de vette huid, huid met verwijde poriën, de oudere huid, ouderdomsvlekken, pigmentaties, zwangerschapsmasker en een vermoeide gestresste huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en zowel voor vrouwen als voor mannen. Ook is deze peeling bij uitstek geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

De behandeling

De Fruitzuur behandeling is niet gebaseerd op het doden van de huidcellen, maar op een fysiologische versnelling van de vernieuwing van de opperhuid. De peeling werkt van binnen naar buiten en is ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, zelfs bij rosacea! De peeling zorgt namelijk voor een toename van de dikte van de opperhuid. Inspira Med Biopeeling normaliseert alle functies van de huid.

Prijs € 80,00

 

Deze behandeling kan met overige gezichtsbehandelingen gecombineerd worden.

Pijzen gelden per behandeling