Definitief Laser ontharen

Ontharen door middel van lasertechniek is een blijvende oplossing tegen haargroei. Na afloop van de behandeling is een groot percentage van de haargroei uitgeschakeld. Schoonheidssalon Margit biedt de mogelijkheid tot definitief ontharen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de LightSheer diodelaser. Met de diodelaser kunnen we de meeste huidtypes – tot de lichtdonkere huid – snel, effectief en comfortabel behandelen. De haarkleuren rood, blond, wit, grijs en dunne haren zijn niet te behandelen met een laser. Een goed alternatief is harsen: het haar komt minder sterk terug. Bij ons kunt u onder meer terecht voor oksels laseren, bikinilijn laseren, benen laseren, gezichtshaar laseren, bovenlip laseren.


Lasertechniek

De LightSheer diodelaser zendt krachtige laserstralen uit die de haren op een effectieve manier vernietigen. Wij werken met dit apparaat omdat het de minste bijwerkingen kent en het beste resultaat oplevert.De huidspecialist beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. 


De behandeling

Het is van belang dat u minimaal 6 weken voor de behandeling stopt met harsen of epileren. U mag het gebied wel scheren of een ontharingscrème gebruiken. Bij aanvang van de behandeling dient de huid 1 á 4 weken niet in de zon te zijn geweest en moeten bruiningscrèmes worden vermeden. De lichtbundels van de lasers worden door het pigment rond de haarwortel omgezet in warmte. Deze korte impuls van energie beschadigt de haarwortel. Ongeveer 1 à 3 weken na de laserbehandeling kan de haar met de haarwortel uitvallen. Afhankelijk van het behandelgebied duurt een sessie tussen de 30 minuten en 4 uur. Eén sessie heeft effect op 10-30% van de actieve haren. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig.


Na de behandeling

Direct na de behandeling koelen we de huid met gel op basis van aloë vera. Een aantal uur na de behandeling kan de behandelde huid branderig aanvoelen of rood en gezwollen zijn, gelijkend op een zonverbranding. Zelden verschijnen er blaasjes of korstjes, die meestal na enkele dagen verdwijnen. Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig te zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht en/of zonnebank dient u ook 1 á 4 weken na de behandeling absoluut te vermijden. Gebruik minimaal een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 50.


Risico’s en bijwerkingen

Een permanente laserontharing is een veilige behandelmethode. Op het behandelde gebied kan roodheid en een branderig gevoel ontstaan gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling. Direct na de behandeling kan u bij het gebruik van de stationaire methode gesprongen haartjes en kleine huidkleurige bultjes zien die snel weer wegtrekken. De kans op de volgende complicaties is zeer minimaal: langdurige roodheid, (tot 1 week na de behandeling), lichte verbrandingen van de huid met soms vorming van lichte blaasjes, soms over- of onderpigmentatie (vermijdt direct uv-straling).


Persoonlijk advies

Bent u een goede kandidaat voor laser ontharen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk consult. Tijdens dit informatieve gesprek adviseert onze specialist u. U krijgt uitleg over het behandeltraject en een prijsopgave. Een consultgesprek is geheel vrijblijvend. Na het advies kunt u beslissen of u kiest voor laser ontharen. 

Laserbehandelingen Dames /                   Alle prijzen gelden per behandeling

Wenkbrauwen tussenstukje

15,00

Bovenlip of Bakkebaarden

37,50

Kin

37,50

Gezicht totaal

150,00

Tepelhof

37,50

Oksels

59,95

Onder of Bovenarmen

110,00

Armen totaal

225,00

Bikinilijn contour (klein)

69,95

Bikini totaal (Brazilian)

104,95

Billen

65,00

Onderbenen

129,95

Bovenbenen

129,95

Benen totaal

240,00

Laserbehandelingen Heren /                         Alle prijzen gelden per behandeling!

Wenkbrauwen tussenstukje

15,00

Jukbeenderen

37,50

Neus

20,00

Bart totaal

150,00

Hals

150,00

Oorschelpen

40,00

Handen

75,00

Borst en buik

200,00

Oksels

59,95

Onder of Bovenarmen

110,00

Armen totaal

225,00

Schouders

200,00

Flanken

165,00

Nek

55,00

Rug totaal

275,00

Benen totaal

275,00