4D HIFU (Ultherapie)

SCHOONHEIDSSALON MARGIT BEHANDELT MET HIFU 4D

 

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van ultrasound om de huid te verstevigen en verstrakken. Met deze techniek wordt een liftend effect van de huid bereikt zonder het gebruik van injecties of plastische chirurgie.
De onderliggende SMAS laag wordt hierdoor verstevigd. Dit is de laag die de chirurg bij een facelift strak trekt. Deze behandeling wordt de face lift zonder snijden genoemd, HIFU 4D is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering!

Deze behandelwijze is door de FDA goedgekeurd als veilig en doeltreffend. FDA staat voor Food and Drug Administration, een instituut dat producten controleert. Ultrasound wordt in de medische wereld al vijftig jaar met succes toegepast.

4D HIFU

De 4D HIFU brengt met 1 shot 12 lijnen tegelijk in de huid, zo wordt een groter oppervlak in een keer behandeld. Daarmee wordt de behandeling optimaler en de behandelingsduur korter.  Deze 4D HIFU is het neusje van de zalm onder de HIFU apparaten. Het beschikt over maar liefst 11 verschillende handstukken waardoor we uiterst precies kunnen werken, met daarbij behorende verfijnde resultaten. Het feit dat er niet alleen het gelaat, maar ook delen van het lichaam behandeld kunnen worden, is natuurlijk een enorm voordeel vergeleken met het gros van de andere apparatuur. Je hebt genoeg aan 1 behandeling voor een zichtbaar resultaat. De huid is strakker, gladder en gelift, dit zonder onnatuurlijke ingrijpende veranderingen.

DE BEHANDELING

Door ultrasound wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht om zo collageen aanmaak te versnellen. Wat belangrijk is bij een behandeling geënt op het liften en verstrakken van de huid, is het behandelen van de juiste laag in de huid, zodat het gewenste effect ontstaat. De HIFU behandelt de diepere lagen in de huid, de lederhuid (dermis) en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS- laag genoemd.
SMAS (Superficial Musculo- Apneurotic System) is onderhuids bindweefsel dat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid. HIFU is in staat deze diepe structuur te verwarmen met als resultaat lifting van de huid van het gezicht en hals.
Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en het te behandelen gebied afgetekend. Er wordt een ultrasound gel op de huid aangebracht en met verschillende handstukken wordt de huid behandeld. Hifu lifting werkt in op verschillende huiddieptes: 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm voor het gezicht en vanaf 6.00 mm tot 16 mm voor het lichaam. De behandeling werkt in de diepte zonder schade te veroorzaken aan de oppervlakte van de huid.

WAT ZIET U DIRECT NA DE BEHANDELING?

Direct na de behandeling zal de huid een beetje rood zijn en een beetje branderig aanvoelen. Het uiteindelijke resultaat is niet direct waar te nemen, het collageen heeft namelijk tijd nodig om te regenereren.
Na ongeveer 4-6 maanden ga je het verschil zien. Verbeteringen worden zelf na 6 maanden nog duidelijk zichtbaar. Dit komt, omdat HIFU de aanmaak van collageen blijft stimuleren tot maanden na de behandeling.
Soms voldoet 1 enkele behandeling, maar voor een meer expliciet resultaat wordt meestal gekozen voor een vervolgbehandeling, afhankelijk van de huidconditie. Tijdens het intakegesprek zal het behandelplan besproken worden en kan een advies op maat worden gegeven.

WAAR IS HET GOED VOOR?

De behandeling werkt vooral erg mooi liftend op de contouren zoals:

 • Kaaklijn
 • Wangen (onderste gedeelte)
 • Oogleden
 • Voorhoofd
 • Wenkbrauwen
 • Kraaienpootjes onder de ogen
 • Onder lip
 • Liplijnen bovenlip rokers lijnen
 • Hals - Decolleté    

HIFU voor het lichaam     

 • Boven armen 
 • Boven benen 
 • Onder benen 
 • Billen 
 • Love handels 
 • BH band 
 • Handen 

De HIFU-behandeling kan naast het gezicht, de nek en het decolleté bovendien toegepast worden op het lichaam. Momenteel behandelen we de volgende zones: armen, knieën, dijen, buik, benen en billen. Het is een fantastische behandeling om verstrakking en een lifting te bereiken. Daarnaast zal de huid zich verstevigen doordat de collageen productie een boost krijgt.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

Tijdens de behandeling wordt een ultrasound gel aangebracht op de huid voor een goede geleiding van de ultrasonen. De behandeling wordt als pittig ervaren. Wanneer de ultrasound het subcutane weefsel binnen penetreert, zal de klant een gevoel van warmte en milde naalden voelen op deze manier kan de HIFU 4D diep in de huid doordringen en de huid strak trekken. De huid zal enkele uren rood zijn, echter zal dat na enige uren vervagen. U kunt voor de behandeling een paracetamol innemen om hier minder hinder van te ondervinden.

DE VOORDELEN

 • Er is maar een korte behandelingstijd nodig (60 minuten voor het gezicht)
 • Het SMAS - het weefsel wordt strakker gemaakt
 • De oppervlakkige huid wordt niet beschadigd
 • Er is geen herstelperiode, in het begin kan de huid rood zijn.
 • Geen injecties
 • Het vervangt traditionele chirurgische chirurgie
 • Keert tekenen van veroudering om, zoals verslapping en verzakking van de huid
 • U heeft maar 1 behandeling nodig, het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Het resultaat is afhankelijk van leeftijd, conditie van de huid, leefwijze, enz. … tot 1-2 jaar.

NIET GESCHIKT VOOR

 • Tijdens zwangerschap
 • Stollingsstoornissen
 • Immuunsysteem stoornissen
 • Hart, lever en nieren insufficientie
 • Allergieën
 • Serieuze hartritmestoornissen

VOOR WIE IS DE HIFU GESCHIKT?

De HIFU 4D is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar liefst zonder snijden en zonder downtime

De beste kandidaten voor HIFU 4D behandeling zijn de mensen met : vage kaaklijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, fijne lijntjes en rimpels.

HIFU 4D lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen.


Wel of niet geschikt?

Tijdens een intakegesprek beoordeeld de behandelaar of de huid geschikt is voor een behandeling. Daarbij worden ook de gezondheidstoestand, eventuele contra indicaties en de kosten van de behandeling besproken. 

ADVIES NA BEHANDELING

verzorging week 1: iedere dag hydrateren met een serum en/of masker en een herstellende crème
verzorging week 2: om de dag hydrateren met een serum en/of masker en een herstellende crème
advies: 48 uur na de behandeling niet zonnen of zonnebank
advies: 12 uur na de behandeling niet sporten of sauna
advies: 6 uur na de behandeling geen make-up
advies: 24 uur geen alcohol voor en/of na behandeling
vermijd zeer ongewone koude of hitte temperatuurverschillen

 

*Op het lichaam behandelen we het decolleté, armen, vetplooitjes bij de oksels, verslapte buikhuid, Love Handles, dijen, etc. Realiseer je wel dat het niet een behandeling is om overgewicht te behandelen. Het gaat de verbetering van verslapte huid en storende randjes die ondanks onze inspanningen in de sportschool, maar niet willen verdwijnen! 

 

Alle behandelingen worden uitgevoerd door onze professionele en zeer deskundige schoonheidsspecialiste. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Bij Schoonheidssalon Margit kunt u terecht voor een intake gesprek waarbij u eerlijk en gedegen advies krijgt.

Kosten hiervoor zijn € 35,- in combinatie met een HIFU-behandeling is het intake gesprek geheel kosteloos.

 

TARIEVEN

Facelift 4D HIFU behandeling

Hele gelaat - Full Face lift – € 450,-
Kaaklijn lift - € 180,-
Onderkin lift - € 180,-
Kaaklijn + Onderkin lift - € 295,-
Hals - € 300,-
Rokers lijnen - bovenlip + onder de lip € 180,-
Kraaienpootjes + Wenkbrauwen lift - € 180,-

LICHAAM

Boven armen v.a -  € 450;
Boven benen v.a - € 450;
Onder benen v.a - € 400;
Billen v.a - € 400;
Love handels v.a - € 350;
BH band v.a - € 250;
Handen - € 200;

*Alle genoemde prijzen zijn per behandeling!

 

NIEUW!!  HIFU 4D behandeling specifiek voor rond de ogen

 

Oogleden en wenkbrauwen liften


Veel mensen willen graag de oogleden of wenkbrauwen gelift hebben of wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen. Ook daar is de HIFU 4D behandeling uitstekend geschikt voor.
De huid is rond de ogen dunner dan op andere delen van het gezicht is ook de reden dat de huid rond de ogen als eerste haar elasticiteit en stevigheid verliest. Ook wallen, donkere kringen en rimpels rond de ogen kunnen we met deze behandeling verminderen.

 

 

 

De HIFU 4D behandeling heeft een speciaal oog programma, juist voor de dunnere en gevoelige huid rond de ogen, (1,5mm, 3.00mm, 4,5mm) zo kunnen we nauwkeurig en veilig de oogleden & wenkbrauwen liften waardoor de oogopslag weer stralend, open en helder wordt.

 

 

HIFU 4D behandeling voor het lichaam 6.00mm t/m 16.mm

4 HIFU vanaf 1,5mm t/m 16mm

 

HIFU 4D behandeling voor het gezicht 1.5mm - 3mm - 4,5mm