Medical Grade Peels

MEDICAL GRADE PEELS

Als Gecertificeerd Master in Skin Rejuvenation ben ik na een uitgebreide opleiding bevoegd om Medical Grade Peel behandelingen te geven. Dit zijn behandelingen met Chemische Peelings ( fruitzuren) die in eerste instantie door artsen in de V.S werden uitgevoerd.

Medi Peel Lift

Deze peeling werkt verjongend, verbeterd de structuur van de huid, werkt rimpel-verminderend en lift de contouren van het gezicht. De Medi Peel lift is op basis van Amandelzuur waardoor lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd, de cellulaire regeneratie wordt gestimuleerd en de huidstructuur wordt verbeterd. De toevoeging van Kaviaarlimoen stimuleert de vernieuwing van de huid. De toevoeging van wilde Pruim zorgt ervoor dat de huid verjongt.

Medi Glow Peel;

Deze peeling zorgt ervoor dat de uitstraling van de huid verbeterd, zuivert de huid, verheldert de huid en vermindert pigment vlekjes. De Medi Glow Peel is op basis van Glycolic- en Salicylic zuren met een sterk keratolytisch (ontschilferend) effect waardoor de opperhuid verweekt, dode huidcellen worden verwijderd en pigmentvlekjes en onregelmatigheden verminderen waardoor de huid weer een mooie gezonde en heldere uitstraling krijgt.
Een week voor de peeling geen uitwendige werkende medicijnen gebruiken zoals Azelaïnezuur, Ascorbinezuur, vit A preparaten, Roaccutane, crèmes, die Cortisone bevatten, ontharingcrèmes of wax, andere peelings en haarverfmiddelen gebruiken. Op de dag van de peeling mineraalolie vrije make up gebruiken. Mannen mogen zich niet scheren en geen After Shave gebruiken.

Na de peeling 4-6 weken niet intensief zonnebaden, geen zonnebank bezoeken en een hoge SPF30  gebruiken. Sauna bezoek is na minimaal 2 dagen weer mogelijk.

Voor een succesvol resultaat is het raadzaam om de peeling meerdere malen gedurende de 3-4 weken te herhalen en de aanbevolen Inspira-Med producten te gebruiken; alleen zo verkrijgt u een nieuwe huidstructuur.

Gebruik direct na de peeling geen verzorgingsproducten van andere merken, laat de huid niet behandelen door een andere kosmetoloog omdat dit de werking nadelig kan beïnvloeden.

Medi Peel behandeling:  € 85,00

Prijzen gelden per behandeling