Inspira Absolue

 

INSPIRA: ABSOLUE ANTI WRINKLE/ANTI-DRYNESS SERUM 

 

Effect en kenmerken  Langdurige lipiden en vochtinbrengend van de huid  Maakt het micro-reliëf glad  Zorgt voor een grote toevoer van vocht aan het Stratum corneum door middel van liposomen  Verhoogt het vochtgehalte van de huid  Vermindert het transdermale waterverlies  Verzacht en tilt de huid op Vermindert de diepte en het volume van rimpels

Breng het anti-rimpelserum aan op de gereinigde huid van gezicht, nek en decolleté en masseer zachtjes met uw handen. Vermijd de ogen.

Deze Anti-rimpelserum is een perfecte oplossing om de huid 's nachts te regenereren!

30ml

Prijs: € 59,50

 

Is je huid geïrriteerd of rood? Heb je last van couperose?
Dan is het Immediate Calming SOS Serum van Inspira Cosmetics de oplossing! Eén van de ingrediënten die wij voor dit product gebruiken is het gis-extract Biophytex® dat de huid versterkt. Laboratoriumonderzoek heeft aangetoond dat na twee weken gebruik (tweemaal daags) de roodheid van de huid met 30% vermindert.

 

 

 Absolue Serum

 

Het Absolue Serum bestrijdt alle tekenen van veroudering op hetzelfde moment en is een 24-uurs serum. Dankzij het hightech peptide Matrixyl Synthe 6 ®, dat de synthese van de 6 belangrijkste huidmatrixcomponenten stimuleert; de diepte van lijnen en rimpels wordt verminderd en de huid krijgt zichtbaar volume. Tegelijkertijd biedt het zeer effectieve ingrediënt rode camellia-extract een anti-vervuilingseffect. Holistisch beschermingsconcept met Ectoin®, speciale lichtbeschermingsfilter UVA / UVB, IR-bescherming door Venuceane® en (HEV) High Energy zichtbaar licht / blauwlichtbescherming (tablet, pc's, mobiele telefoons, computerschermen), dankzij de superfruit-cacao . Het genereren van elastinevezels is verbeterd.
Bovendien zorgt Pentavitin ™ voor een langdurige (72 uur) hydratatie van de huid en bescherming van de huidbarrière. Hyaluronzuur met korte en lange keten bevat de huid en Edelweiß Extract kalmeert de huid en beschermt tegen oxidatieve stress. Rimpels worden verzacht en het oppervlak van de huid wordt gladgemaakt. De innovatieve en holistische combinatie van actieve ingrediënten maakt het Absolute Serum tot een echt Global Anti Aging 360 ° -product.
 
Effecten en kenmerken
• Anti-rimpeleffect
• UVA / UVB- en IR-bescherming
• Actieve celbescherming met Ectoin®
• Bescherming tegen schade veroorzaakt door (HEV) hoog energetisch zichtbaar licht
  (Tablets, pc's, mobiele telefoons, computerschermen)
• Intensieve en langdurige (72 uur) hydratatie van de huid
• Bescherming van de huidbarrière
• Maakt de huid voller
• Beschermt tegen oxidatieve stress
• Verzacht de huid
• Verbetert de productie van elastinevezels
• Verzacht het oppervlak van de huid
 
'S Morgens en' s avonds aanbrengen, na het reinigen van de huid.

30ml

Prijs: € 69,50