KRX Thread Fill Collageen ampul of Nano Collageen draden

 

De nieuwste technologie uit Korea. Een behandeling met collageen draden en ampul met mooie zichtbare resultaten.
Collageen draden of ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zorgen voor directe opvulling van lijntjes en rimpeltjes maar ook voor stimulatie van de huid om van binnen uit zelf meer collageen te gaan produceren.

De absorbeerbare draadjes met touwachtige structuur bevatten 1000PPM collageen, peptiden en mineralen. Deze draden/fibers zijn vooraf opgelost en gemengd in het serumgedeelte van de ampul. Er zitten verschillende typen collageen in het serum.
De draadjes alleen, zonder het serumgedeelte, bevat talrijke actieve stoffen die de huid versterken, hydrateren en de elasticiteit van de huid verbeteren, de dikte van deze draden is tot 3 keer dikker dan de cosmetische collageen draadjes die op dit moment op de markt beschikbaar zijn. Hierdoor kan het langzaam in de huid op te lossen , voor een maximale absorptie.

Collageen in touw/draadstructuur is niet nieuw en wordt al jaren gebruikt binnen de MEDISCHE sector. Het wordt gebruikt als wondverband om de huid sneller te laten genezen en waterverlies tegen te gaan. Dit collageen, dat de wond binnendringt, rekruteert ook gezonde cellen die de productie van fibroblasten in gang zetten, zodat de wond kan genezen en littekenvorming kan worden voorkomen of geminimaliseerd. Dit type collageengenezing is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals draden, vellen, gels, poeders en nog veel meer. Zoals wel vaker gebeurd, heeft de cosmetische branche deze behandeling geadopteerd. Helaas zijn niet alle draden hetzelfde. Er zit oa. verschil in duurzaamheid, het gebruikte type collageen, de materiaalkwaliteit, de prijs.

Onze Threadfill Ampoule met Nano/microcollageen wordt in verschillende lagen door de huid opgenomen en zorgt voor meerdere “effecten” , van een onmiddellijke lift tot een semi permanente lift. De ampul zit boordevol ‘anti- aging’ ingrediënten zoals Niacinamide, verschillend moleculaire HA, fruitextracten, tranexaminezuur, peptiden en uiteraard de collageendraden die vooraf zijn opgelost in het serum.
Combineer met Ernani’s Collageen hoog gedoseerd supplement.

We raden 4 behandelingen aan met een tussenpoos van 2 a 3 weken. Afhankelijk van het huidtype en de leeftijd houdt daarna het resultaat ongeveer 6 maanden. Bijhouden met eens in de 5 maanden een behandeling.

De Nano Collageen Thread Fill draden 2.0 excl van KRX zitten in een handig spuitje zonder naalden waarmee wij de collageen vezels heel gemakkelijk in de rimpels kunnen aanbrengen. De Collageen draden zijn zo fijn gemaakt dat ze beter te verwerken zijn en makkelijker in de huid opgenomen.

 

Wat doen KRX Thread Fill Collageen ampul / Nano Collageen draden?

Verhoogt de elasticiteit

Hydrateert de huid

Verbetert de dichtheid

Verbetert het volume

Geeft een liftend effect

Jeugdige uitstraling

 

Advies:

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk om een kuur te volgen.

4 behandelingen, 1 behandeling per 2 weken

Elke 4 a 5 maanden weer 1 behandeling als onderhoud (deze tijd heeft de huid ook nodig om collageen aan te maken)

Het gezicht mag één dag na de behandeling niet worden gewassen (8 -12 uur in elk geval niet)

Gebruik voldoende vocht inbrengende crème voor ongeveer één week

De KRX Thread Fill Collageen ampul of Nano Collageen draden is in diverse behandelingen te intergreren.